
>
Дейниченко, Г. Л.Новітні тенденції у роботі закладів ресторанного господарства [Текст] / Г. Л. Дейниченко, В. Вархол, Г. В. Дейниченко //
Дейниченко, Г. Л.
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнар. наук. конф., молодих учених, аспірантів і студентів, квіт.-трав. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - Ч. 3. - С. 226.
Додаткові точки доступу:
Вархол, В.
Дейниченко, Григорій Вікторович
Додаткові точки доступу:
Вархол, В.
Дейниченко, Григорій Вікторович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|