
>
Апраксіна, А. І.Використання нового виду цукрової кукурудзи для підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів [Текст] / А. І. Апраксіна, О. М. Постнова //
Апраксіна, А. І.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 52.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|