
>
Пахомов, К. Р.Удосконалення технології салатів із пролонгованим терміном придатності [Текст] / К. Р. Пахомов, А. Л. Фощан //
Пахомов, К. Р.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 76.
Додаткові точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович
Додаткові точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|