
>
Желєва, Тетяна Сергіївна.Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберігання [Текст] / Т. С. Желєва, М. О. Янчева, О. О. Гринченко //
Желєва, Тетяна Сергіївна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. ХДУХТ. - Харків, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 31-45.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |