
>
Обґрунтування бізнес-ідеї розроблення та реалізації проєкту «Вулична їжа». Ресторанний і готельний консалтинг [Текст] / О. А. Круглова, М. Б. Колеснікова, В. А. Рєзніков, С. Б. Юрченко //
Ресторанний і готельний і консалтинг. Інновації. - 2023. - Т. 6, № 2. - С. 199-212.
Додаткові точки доступу:
Круглова, Олена Анатоліївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Рєзніков, В. А.
Юрченко, С. Б.
Додаткові точки доступу:
Круглова, Олена Анатоліївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Рєзніков, В. А.
Юрченко, С. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|