
>
Черевко, О. І.Апарат для теплової обробки кулінарних виробів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна //
Черевко, О. І.
Удосконалення процесів, апаратів хімічних, харчових та нафтохімічних виробництв : тези доп. 9 Міжнар. конф., м. Одеса. - Одеса : ОДАХТ, 1996. - С. 37.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|