>
Карбівнича, Тетяна Василівна.Мікробіологічні показники напівфабрикату «Борщова заправка» в процесі виробництва та зберігання [Текст] / Т. В. Карбівнича, В. О. Коваленко //
Карбівнича, Тетяна Василівна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 282-286.
Додаткові точки доступу:
Коваленко, В. О.
Додаткові точки доступу:
Коваленко, В. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |