>
Омельченко, Світлана Борисівна.Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювального [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко //
Омельченко, Світлана Борисівна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 343-352.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, А. Б.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Горальчук, А. Б.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|