
>
Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, І. В. Бабкіна //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 206-210.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Дьяков, О. Г.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Долгих, А. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Дьяков, О. Г.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Долгих, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|