>
Соколова, Євгенія Борисівна.Сучасні тенденції в технології виробництва десертної продукції [Текст] / Є. Б. Соколова, Н. С. Ковалевська //
Соколова, Євгенія Борисівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 246.
Додаткові точки доступу:
Ковалевська, Надія Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Ковалевська, Надія Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|