
>
Павлюк, Р. Ю.Кріогенне «шокове» заморожуванння хлорофілвмісних овочів та отримання добавок з рекордним вмістом хлорофілу та каротиноїдів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. А. Каплун, О. С. Погарський //
Павлюк, Р. Ю.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 7 квіт. 2016 р. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 173.
Додаткові точки доступу:
Каплун, О. А.
Погарський, Олексій Сергійович
Додаткові точки доступу:
Каплун, О. А.
Погарський, Олексій Сергійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|