
>
Research of processes of swelling of food hydrocolloids for production of the frozen meat chopped products [Текст] / T. Zheleva, M. Yancheva, Ju. Dyrda, S. Samojlenko, О. Hrynchenko //
Innovative development trends in modern technical sciences: problems and prospects : research articles. - San Francisco : B&M Publishing, 2014. - P. 56-63.
Додаткові точки доступу:
Zheleva, Tatyana
Yancheva, Marina
Dyrda, Ju.
Samojlenko, S.
Hrynchenko, Olha
Додаткові точки доступу:
Zheleva, Tatyana
Yancheva, Marina
Dyrda, Ju.
Samojlenko, S.
Hrynchenko, Olha
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |