
>
Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників з рекордними характеристиками [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, Т. С. Абрамова, Н. П. Максимова //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Вип. 2. - С. 155-178.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Абрамова, Т. С.
Максимова, Н. П.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Абрамова, Т. С.
Максимова, Н. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|