
>
Бабанов, І. Г.Розробка сучасних технологій оздоровчих і ункціональних продуктів харчування у сфері гостинності [Текст] / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, А. О. Шевченко //
Бабанов, І. Г.
Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів IV Міжнар. наук.-практ. конф., 21 верес. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 23-24.
Додаткові точки доступу:
Бабанова, О. І.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Бабанова, О. І.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|