
>
Виробництво борошняної продукції: значення і завдання в продовольчій безпеці українців, проблеми і виклики сьогодення та післявоєнної трансформації [Текст] / Т. Є. Лебеденко, В. О. Кожевнікова, О. В. Ткачук, В. В. Євлаш //
Наукові пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2024. - № 30 (5). - С. 183-198.
Додаткові точки доступу:
Лебеденко, Т. Є.
Кожевнікова, В. О.
Ткачук, О. В.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Додаткові точки доступу:
Лебеденко, Т. Є.
Кожевнікова, В. О.
Ткачук, О. В.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|