>
Виробництво борошняної продукції: значення і завдання в продовольчій безпеці українців, проблеми і виклики сьогодення та післявоєнної трансформації [Текст] / Т. Є. Лебеденко, В. О. Кожевнікова, О. В. Ткачук, В. В. Євлаш //
Наукові пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2024. - № 30 (5). - С. 183-198. - DOI DOI: 10.24263/2225-2924-2024-30-5-15.
Додаткові точки доступу:
Лебеденко, Т. Є.
Кожевнікова, В. О.
Ткачук, О. В.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Лебеденко, Т. Є.
Кожевнікова, В. О.
Ткачук, О. В.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|