>
Кострова, К. В.Технологія функціональних напоїв із молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантів [Текст] / К. В. Кострова ; наук. керівник: В. В. Погарська, А. А. Берестова //
Кострова, К. В.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 126.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Берестова, А. А.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Берестова, А. А.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|