>
Вплив харчового кісткового напівфабрикату (ХКН) на технологічні показники термообробки м'ясних січених виробів [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, І. В. Лебединець, Д. Є. Подворчан, А. О. Колєснік, В. С. Артеменко, Л. В. Чеканова, В. В. Артеменко //
Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., Полтав. ун-т спожив. кооперації України, 8-9 квіт. 2004 р. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 244-246.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Лебединець, Ігор Володимирович
Подворчан, Д. Є.
Колєснік, А. О.
Артеменко, Віктор Станіславович
Чеканова, Л. В.
Артеменко, В. В.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Лебединець, Ігор Володимирович
Подворчан, Д. Є.
Колєснік, А. О.
Артеменко, Віктор Станіславович
Чеканова, Л. В.
Артеменко, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|