
>
Бондаренко, Р. М.Зовнішні чинники розвитку підприємств ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / Р. М. Бондаренко, Г. Г. Васильєв ; наук. керівник Л. Д. Забродська //
Бондаренко, Р. М.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 156.
Додаткові точки доступу:
Васильєв, Г. Г.
Забродська, Любов Давидівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Васильєв, Г. Г.
Забродська, Любов Давидівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|