
>
Визначення параметрів першої стадії змішування компонентів на основі термодинамічної системи до стану рівноваги [Текст] / В. М. Михайлов, П. П. Гаврилко, І. Я. Стадник, О. М. Лясота //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Вип. 2 (24). - С. 206-218.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Гаврилко, П. П.
Стадник, І. Я.
Лясота, О. М.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Гаврилко, П. П.
Стадник, І. Я.
Лясота, О. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|