
>
Забродська, Любов Давидівна.Особливості організаційного розвитку підприємства [Текст] / Л. Д. Забродська, Г. І. Забродська //
Забродська, Любов Давидівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 61-62.
Додаткові точки доступу:
Забродська, Ганна Іванівна
Додаткові точки доступу:
Забродська, Ганна Іванівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|