
>
Варипаєв, Олексій Михайлович.Філософія їжі Слобожанщини XIX-XX ст. [Текст] / О. М. Варипаєв //
Варипаєв, Олексій Михайлович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., м. Харків, у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 192-193.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|