
>
Ірклієнко, Віктор Іванович.Вплив конструктивних і технологічних параметрів на енергоємність процесу подрібнення [Текст] : тези / В. І. Ірклієнко //
Ірклієнко, Віктор Іванович.
Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : матеріали XXІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 5-6 листоп. 2020 р. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - С. 51-52..
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|