>
Оздоровчі технології питного молока. Молоко питне йодоване [Електронний ресурс] : метод. вказівки для студентів 1 курсу з дисципліни Індустрія препаратів рослинного та тваринного походження. ОКР 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. - Харків : [б. в.], 2023. - 18 с. : табл. - URL: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33173 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 17. - Б. ц.
Ключові слова: продукти тваринництва -- продукты животноводства -- молоко йодоване -- молоко йодированное -- технології виробництва продуктів тваринництва -- технологии производства продуктов животноводства --
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна\авт.-уклад.\
Гейда, Ірина Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: продукти тваринництва -- продукты животноводства -- молоко йодоване -- молоко йодированное -- технології виробництва продуктів тваринництва -- технологии производства продуктов животноводства --
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна\авт.-уклад.\
Гейда, Ірина Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій | |
| 2 | Електронний ресурс | 247 |