
>
Development of an innovative idea for a new product – semi-finished restructured frozen meat products [Text] / O. Dromenko, M. Yancheva, V. Bolshakova, V. Onishchenko, A. T. Inzhiyants //
Strategy of Quality in Industry and Education : Proceedings of the XVІ International Conference, June 2-5, 2021. - Dnipro-Varna : National Metallurgical Academy of Ukraine, Technical University, 2021. - P. 61-65.
Додаткові точки доступу:
Dromenko, O.
Yancheva, M.
Bolshakova, V.
Onishchenko, V.
Inzhiyants, A. T.
Додаткові точки доступу:
Dromenko, O.
Yancheva, M.
Bolshakova, V.
Onishchenko, V.
Inzhiyants, A. T.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|