
>
Обґрунтування складу емульсійних систем для використання в технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів [Текст] / О. Б. Дроменко, М. О. Янчева, О. О. Гринченко, В. М. Онищенко, В. А. Большакова //
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 30-33.
Додаткові точки доступу:
Дроменко, Олена Борисівна
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Дроменко, Олена Борисівна
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|