
>
Бабанова, О. І.Обґрунтування фізичної моделі взаємодії електромагнітного поля з харчовим продуктом довільної форми [Текст] / О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов, В. М. Михайлов //
Бабанова, О. І.
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті : 25-26 листоп. 2021 р. - 2021.
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Михайлов, Валерій Михайлович
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Михайлов, Валерій Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|