>
Донцов, Д. Д.Актуальні питання розробки комплексних сумішей для цілеспрямованого використання у технологіях м’ясних виробів [Текст] / Д. Д. Донцов, А. Т. Інжиянц ; наук. керівник М. О. Янчева //
Донцов, Д. Д.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 79.
Додаткові точки доступу:
Інжиянц, А. Т.
Янчева, Марина Олександрівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Інжиянц, А. Т.
Янчева, Марина Олександрівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |