
>
Технологія виробництва яловичини в м’ясному скотарстві України [Текст] / Є. В. Руденко, І. А. Помітун, С. А. Михальченко, С. Г. Юрченко, В. П. Шабля, Ю. С. Кравченко, В. А. Марченко, О. Б. Сушко. - Харків : Інститут тваринництва НААН, 2015. - 77 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Руденко, Є. В.
Помітун, І. А.
Михальченко, С. А.
Юрченко, С. Г.
Шабля, Володимир Петрович
Кравченко, Ю. С.
Марченко, В. А.
Сушко, О. Б.
Додаткові точки доступу:
Руденко, Є. В.
Помітун, І. А.
Михальченко, С. А.
Юрченко, С. Г.
Шабля, Володимир Петрович
Кравченко, Ю. С.
Марченко, В. А.
Сушко, О. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|