>
Колеснікова, Марина Борисівна.Удосконалення технології м’ясного суфле та принципи формування його харчової безпечності [Текст] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, Д. М. Сердюк //
Колеснікова, Марина Борисівна.
Грааль науки. - 2024. - № 46. - С. 584-591.
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Сердюк, Д. М.
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Сердюк, Д. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|