>
Погожих, Николай Иванович.Производство быстровосстанавливаемого сушеного мяса [Текст] / Н. И. Погожих, В. А. Потапов, Н. М. Цуркан //
Погожих, Николай Иванович.
Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : материалы Междунар. науч.-практ. конф., Харьков. гос. ун-т питания и торговли, 28 февр. – 1 марта 2001 г. - Харьков : ХГУПТ, 2001. - С. 165-166.
Додаткові точки доступу:
Потапов, В. А.
Цуркан , Н. М.
Додаткові точки доступу:
Потапов, В. А.
Цуркан , Н. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|