
>
Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення [Текст] : монографія / О. І. Черевко, М. П. Головко, В. В. Полевич, М. Л. Серік, Т. М. Головко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 201 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Полевич, В. В.
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Полевич, В. В.
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|