
>
Бугріменко, Роман Михайлович.Конкурентоспроможність підприємства: підходи до визначення [Текст] / Р. М. Бугріменко //
Бугріменко, Роман Михайлович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 трав. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 85-86.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|