(27.03).
Інтенсифікація як чинник підвищення ефективності і конкурентоспроможності виробництва молока [Текст] / О. М. Гіржева //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків, . - Вип. 84 : Екон. науки. - С. 123-133.
(Шифр в БД 65.9(4УКР)32-183/В53-154982)
Ключові слова: економіка -- виробництво молока -- молочне скотарство --
Анотація:
Розглядаються питання інтенсифікації як головної умови і фактора підвищення ефективності і конкурентоспроможності виробництва молока. Основними напрямками вирішення цього завдання є відродження і розвиток крупних спеціалізованих господарств з організацією виробництва молока на основі ресурсозберігаючих промислових технологій.