
>
Використання теплообмінних закономірностей при розробці енергозберігаючих технологій кулінарної продукції [Текст] / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, І. В. Бабкіна, В. В. Жуков, О. І. Торяник //
Вісник Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Серія: Техн. науки . - Донецьк : ДонДУЕТ, 2000. - № 6. - С. 65-70.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Черевко, О. І.
Бабкіна, І. В.
Жуков, В. В.
Торяник, О. І.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Черевко, О. І.
Бабкіна, І. В.
Жуков, В. В.
Торяник, О. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|