
>
Особливості кріоскопічних властивостей плазм із домашніх курей та фабричних бройлерів [Текст] / Д. М. Одарченко, В. В. Гордієнко, А. О. Мовчан, Є. Л. Гасай //
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 455-456.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Гордієнко, В. В.
Мовчан, А. О.
Гасай, Є. Л.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Гордієнко, В. В.
Мовчан, А. О.
Гасай, Є. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|