
>
Колеснікова, Марина Борисівна.Дослідження структурно-механічних властивостей крохмалю фізичної модифікації в технології соусної продукції [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. С. Андрєєва //
Колеснікова, Марина Борисівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 21-22.
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|