
>
Серик, Максим Леонидович.Оценка качества паштетной продукции с повышенным содержанием биоорганических соединений йода и кальция [Текст] / М. Л. Серик, Т. Н. Головко //
Серик, Максим Леонидович.
Вавиловские чтения – 2010 : материалы Междунар. наук.-практ. конф., 25-26 нояб. 2010 г. - Саратов, 2010. - С. 283.
Додаткові точки доступу:
Головко, Татьяна Николаевна
Додаткові точки доступу:
Головко, Татьяна Николаевна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|