>
Гончаренко, Г. М.Вдосконалення процесів та обладнання для безвідходної переробки томатів та солодкого перцю на підриємствах харчування [Текст] / Г. М. Гончаренко, В. В. Дуб //
Гончаренко, Г. М.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх екон. обґрунтування у підприємствах харчування. Екон. проблеми торгівлі : збірник наук. пр. ХДУХТ. - Харків, 2004. - Ч. 1. - С. 266-271.
Додаткові точки доступу:
Дуб, Володимир Васильович
Додаткові точки доступу:
Дуб, Володимир Васильович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|