
>
Investigation of carrot food value depending on sort peculiarities and its change at storage [Text] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, L. Gayova, N. Kyruchina, H. Slobodyanyk, S. Shchetyna, M. Shchetyna, L. Kononenko //
Eureka: Life Sciences. - 2021. - № 1. - С. 17-24.. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2020.001588.
Додаткові точки доступу:
Pusik, Ludmila
Pusik, Vlаdimir
Bondarenko, Veronika
Gayova, Ludmila
Kyruchina, N.
Slobodyanyk, H.
Shchetyna, S.
Shchetyna, Maryna
Kononenko, L.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Pusik, Ludmila
Pusik, Vlаdimir
Bondarenko, Veronika
Gayova, Ludmila
Kyruchina, N.
Slobodyanyk, H.
Shchetyna, S.
Shchetyna, Maryna
Kononenko, L.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|