>
Гузенко, Віталій Вікторович.Аналіз екологічної складової в розробці процесів виробництва пектинопродуктів [Текст] / В. В. Гузенко, М. О. Василенко ; наук. керівник Г. В. Дейниченко //
Гузенко, Віталій Вікторович.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 192.
Додаткові точки доступу:
Василенко, М. О.
Дейниченко, Григорій Вікторович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Василенко, М. О.
Дейниченко, Григорій Вікторович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|