>
Концептуальний підхід прийняття проєктно-управлінських рішень у закладах ресторанної індустрії [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, П. П. Пивоваров, С. Л. Юрченко //
Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки : збірник наук. пр. Херсон. держ. аграр.-екон. ун-ту. - Херсон : Видавн. дім «Гельветика», 2025. - Вип. 2.
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Пивоваров, Павло Петрович
Юрченко, Світлана Леонідівна
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Пивоваров, Павло Петрович
Юрченко, Світлана Леонідівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|