
>
Пивоваров, Павло Петрович.Використання структурованих продуктів в технологіях продукції закладів ресторанного господарства [Текст] / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, О. В. Мороз //
Пивоваров, Павло Петрович.
Торгівля та готельно-ресторанний бізнес:інноваційний розвиток в умовах глобалізації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1967-1988 рр.) канд. екон. наук, проф., заслуженого діяча вищої школи Української РСР Бережного І. Г., 20 квіт. 2012 р. у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 233-234.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Мороз, О. В.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Мороз, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|