
>
Trends for the development of the technologies for semi-finished restructured meat products [Text] / M. Yancheva, О. Б. Дроменко, V. Bolshakova, V. Onishchenko, A. Inzhiyants //
Theory and practice of science: key aspects : Proceedings of the 2nd International Scientific and Practical Conference, Rome, 7-8.04.2021. - Rome : Scientific Publishing Center «lnterConf», 2021. - № 49, April. - С. 595-601.
Додаткові точки доступу:
Yancheva, M.
Дроменко, Олена Борисівна
Bolshakova, Viktoria
Onishchenko, V.
Inzhiyants, A.
Додаткові точки доступу:
Yancheva, M.
Дроменко, Олена Борисівна
Bolshakova, Viktoria
Onishchenko, V.
Inzhiyants, A.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|