
>
Технології східних солодощів [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології другого (магістер.) рівня вищ. освіти (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : [б. в.], 2023. - 48 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33977 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 47. - Б. ц.
Ключові слова: східні солодощі -- восточные сладости -- технології -- технологии -- харчові технології -- пищевые технологии -- технології хліба -- технологии хлеба -- харчоконцентрати -- пищеконцентраты --
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: східні солодощі -- восточные сладости -- технології -- технологии -- харчові технології -- пищевые технологии -- технології хліба -- технологии хлеба -- харчоконцентрати -- пищеконцентраты --
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 92 |