
>
Неклеса, О. П.Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції [Текст] / О. П. Неклеса, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров //
Неклеса, О. П.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 16-20.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|