
>
Процеси кріомеханохімії та кріомеханодеструкції під час переробки хлорофіловмісних овочів у оздоровчі нанопродукти [Текст] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський, О. В. Дудник, Т. В. Котюк, С. М. Лосєва //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 167-183.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Р. Ю.
Погарський, Олексій Сергійович
Дудник, Олена Василівна
Котюк, Т. В.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Р. Ю.
Погарський, Олексій Сергійович
Дудник, Олена Василівна
Котюк, Т. В.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|