>
Загорулько, Олексій Євгенович.Розробка інфрачервоного обладнання для виробництва сушених напівфабрикатів [Текст] / О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, І. О. Гордієнко //
Загорулько, Олексій Євгенович.
Food Аdditives. Healthy Man and Human Patient Diet : Proceedings of IХ International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan-Print s.r.o., 2020. - С. 220-221.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Гордієнко, І. О.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Гордієнко, І. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|