
>
Баган, Д. О.Застосування нетрадиційних прянощів та спецій у технології продуктів оздоровчого призначення [Текст] / Д. О. Баган ; наук. керівник: Н. В. Мурликіна, О. В. Добровольська //
Баган, Д. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 67-68.
Додаткові точки доступу:
Мурликіна, Наталя Віталіївна\наук. керівник\
Добровольська, О. В.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Мурликіна, Наталя Віталіївна\наук. керівник\
Добровольська, О. В.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|