
>
Спектроскопічні дослідження впливу процесів дрібнодисперсного подрібнення на біополімери та БАР кисломолочних сирних виробів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. Ю. Ківшик, Н. П. Максимова //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 2. - С. 75-82.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Ківшик, А. Ю.
Максимова, Н. П.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Ківшик, А. Ю.
Максимова, Н. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|