
>
Використання мікробних полісахаридів для підвищення якості борошняних кондитерських виробів [Текст] / В. П. Андрусик, В. Ф. Головін, М. Є. Дорошенко, О. В. Самохвалова //
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 51.
Додаткові точки доступу:
Андрусик, В. П.
Головін, В. Ф.
Дорошенко, М. Є.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Андрусик, В. П.
Головін, В. Ф.
Дорошенко, М. Є.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|